Translate

dilluns, 10 d’agost del 2020

EL PSOE ÉS CAUTIU

El Psoe està cautiu de les seves polítiques anteriors. Felipe González i companyia, inclós el Rodríguez Zapatero, que semblava una cosa i era otra, és a dir, el mateix que Felipe, que deia una cosa i feia la contrària.

Padro Sànchez no vol trencar amb el PSOE antic i, per tant, és cautiu de les seves servituds. No fa polítiques de progrés, encara que digui que sí. L'ombra del GAL és llarga, el rei emèrit amenaça amb dir la veritat si no el protegeixen, és a dir, que Felipe González aniria a la garjola per assassí.  Una de les coses que NO és la CIA és la de ser tonta. I diu que hem tingut un president mafiós i assassí.

Pedro Sànchez no farà res si no es deslliga dels guardians de la corrupció del 78, amb la nostra ínclita Susana al front, i ell es deixa collar per aquesta panda de delinqüents que ens han governat com han volgut.

Però no ho farà, a la vista dels fets. Té les bases al seu favor, però pot ser acabaria en una fossa i li fa por, no és dels que lluiten pels drets. Doncs que ho deixi, collons! A veure quan el PSOE recorda el seu passat socialista quan hi havia lluitadors pels drets de la gent, no solament mafiosos aprofitats que només tenen l'interés de prendre l'Estat per a saquejar-lo pel seu benfici.

Benefici minso, que la dreta no els deixarà res més que les engrunes. Que els facin la feina bruta i els donaran algun càrrec en les empreses en les que ells han contribuït a facilitar l'extracció de tots el diners públics.

Evidència que el nord d'Europa conneix. I d'aquí la recança de tornar a deixar diners a un sistema corrupte fins la medul.la. Com ho va deixar Franco. Hereus dels sistema del Caudillo.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada