Translate

dijous, 13 d’agost del 2020

PODEMOS MIRAVA DE LLUNY EL PROCÉS CATALÀ.

Ara toca Podemos/Podem i els Comuns. Un cop la classe política catalana, con algunes excepcions, ha abandonat de facto, encara que no de paraula, les accions conduents a una declaració de República Catalana, el règim ha girat la vista cap als republicans tebis que queden.

Si no haguèssin estat tan tebis, pot ser els tindrien respecte, però saben que no aguantaran massa. L'objectiu és mantenir el règim, basat en el repartiment de diners públics i que no canviï res.Ni tan sols la miqueta que els socialdemòcrates de Podemos podrien arribar a fer.

La corona representa aquest estatus de privilegis de la casta madrilenyista, no madrilenya. Alts funcionaris, magistrats, fiscals, policies, tots lacais i "besamanos" del poder de la manada o rajada econòmica de les espanyes.

I ara van per Podemos, i ara Podemos s'exclama. ¿Què esperàveu, colla de tontos? ¿Que a vosaltres us tractarien millor?

Ells han fet els càlculs, "divide y vencerás", primer els catalans, amb Podemos i Comuns de neutrals, i ara vosaltres, el rei se'n va de rosites i vosaltres sereu pastura de la extrema dreta del règim.

Tontos, per no dir alguna cosa més forta.

No heu entès que la Democràcia es defensa amb lluita sempre que algú l'ataca, i us ho heu mirat de lluny. Ara us toca i no teniu ni força ni espirit de lluita, l'heu abandonada. O, millor dit, heu fet fora els i les lluitadores.

I el poble, a patir.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada